בית » שיפודי טופו וברוקולי
מדורג 5.0 כוכבים על ידי 1 משתמשים
בקערה עמוקה ערבבו את היוגורט, הצ'אטני, כל התבלינים והתרד – עד לקבלת מרינדה אחידה וירקרקה.
חממו את האייר פרייר של Nutricook ל-190 מעלות ל-12 דקות (התחממות אוטומטית).
הגשה:
פזרו מעל מעט כמון טחון וכוסברה קצוצה.
הגישו חם עם צ'אטני ירוק, טבעות בצל מוחמצות ויוגורט מתובל.
טיפ של Nutricook
האייר פרייר שלנו שומר על מרקם מושלם – טופו פריך מבחוץ ורך מבפנים, ירקות לא מתייבשים, והכול עם הרבה פחות שמן. בזכות הציפוי הקרמי הייחודי – מתקבלת תוצאה מקצועית בכל פעם.
הולך נהדר עם:
צ'אטני ירוק חריף
חמוצים הודים או ישראליים
יוגורט מתובל עם נענע ושום
ניתן להחליף את הטופו ב:
הירשם לקבלת הצצה ראשונה למוצרים חדשים, הנחות בלעדיות, מתכונים ועוד.