בית » צ'ורוס אפויים עם רוטב שוקולד חם
מדורג 5.0 כוכבים על ידי 1 משתמשים
6
456
חממו את האייר פרייר של Nutricook ל-180 מעלות ל-12 דקות באמצעות פונקציית BAKE.
בזמן שהצ'ורוס נאפים:
בסיר כפול (בן מארי), חממו את כל מרכיבי רוטב השוקולד עד שהשוקולד נמס. ערבבו היטב עד לקבלת מרקם חלק.
טיפ של נוטריקוק
באייר פרייר שלנו, הצ'ורוס יוצאים קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים – וכל זה בלי טיפת טיגון! הציפוי הקרמי הבריא שומר על טעם מושלם ומרקם אחיד.
הגשה מומלצת:
טבלו את הצ'ורוס ברוטב השוקולד כשהוא עדיין חם
מושלם ליד נס קפה או שוקו חם בחורף
456
הירשם לקבלת הצצה ראשונה למוצרים חדשים, הנחות בלעדיות, מתכונים ועוד.